Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، جواد رحمتی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، امروز در جلسه کارگروه توسعه روستایی و عشایری استان، با اشاره به طرح توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستاهای استان که توسط سازمان برنامه و بودجه اجرا می‌شود، گفت: در این طرح، مطالعه 1260 روستا پیش‌بینی شده است که به نظر می‌رسد در یک مرحله امکان‌پذیر نیست و باید فازبندی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه روستایی نیازمند کار عملیاتی و میدانی هستیم، در حالی که اغلب مطالعات انجام شده در این حوزه به مرحله اجرایی نمی‌رسد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در حوزه توسعه روستایی دچار رفتارهای کلیشه‌ای شده‌ایم، افزود: بیشتر طرح‌های توسعه روستایی در گذشته بدون توجه به توانمندی‌ها و منابع تدوین شده که نتیجه آن دخالت‌های کالبدی در روستاها و از بین رفتن ساختار زندگی روستایی بوده است.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن تا حدودی این رویه را اصلاح کرده است، افزود: تجدید نظر در مقوله توسعه روستایی باید در همه بخش‌ها اتفاق بیفتد که این امر نیازمند شناخت دقیق از کار در حوزه روستایی است.

رحمتی با تاکید بر اینکه اصل اساسی در توسعه روستایی، مشارکت روستاییان است، گفت: اگر بتوانیم الگوهای موفق توسعه و اشتغال روستایی را معرفی کنیم خود روستاییان پیش‌قدم می‌شوند و موضوع توسعه روستایی رونق می‌یابد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به انتخاب 65 روستا به عنوان پایلوت طرح اشتغال روستایی، گفت: همین طرح اگر به درستی اجرا شود می‌تواند الگوی بقیه روستاها قرار گیرد و نیاز به اجرای طرح‌های موازی نخواهیم داشت.

رحمتی افزود: البته در اجرای این طرح نیز باید بین دستگاه‌ها تقسیم کار صورت گیرد و یک دستگاه به عنوان مسئول اصلی طرح انتخاب شده و بقیه دستگاه‌ها با محوریت آن کار را به پیش ببرند.

وی با اشاره به اینکه شرایط کنونی اقتصاد، موجب تقویت بخش کشاورزی و دامداری شده است، افزود: امروز باید این توانمندی در دستگاه‌های مسئول باشد که پاسخگوی این بخش باشند و زیرساخت‌های فعالیت روستاییان در این بخش را فراهم کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی جواد رحمتی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابگوی تمامی بن‌بست‌های پیش آمده اسلام است

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: خداوند این انقلاب را از شر آن همه آفت و نفوذهای داخلی نجات داد و در مسیر ۴۵ ساله همراه انقلاب بود و امروز می‌بینیم که موقعیت دعوت به مکتب انبیا بر نوع بشر تاثیر گذاشته و تنها جوابگوی بن بست‌های پیش آمده برای بشر، اسلام است.

آیت الله سیدعلیرضا عبادی امروز پنجشنبه ۱۳اردیبهشت در دیدار با اساتید حوزه‌های علمیه و روحانیون و کارمندان عقیدتی سیاسی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه انسان به دو نیاز در ارتباط با علم روی می‌آورد، گفت: انسان برای زندگی کردن باید به ابزار علم روی آورد و لذا نیاز اصلی فراتر از این موضوع است چرا که انسان تشنه علم آفریده شده و می‌خواهد بداند در عمق زمین و آسمان چه وجود دارد.

وی بیان کرد: زمانی که استعداد به فعلیت برسد و عالی‌ترین لذت برای انسان، وصول به علم است فلسفه خلقت بوده چرا که  روح انسان همه چیز دان است و هدفش را درک خواهد کرد.

آیت الله عبادی بیان کرد: یکی از وظیفه پیامبران تعلیم و تعلم بوده اما همه قضیه نیست و لذا تزکیه از موضوعاتی بوده که انسان را به حقیقت علم می‌رساند و انسان اعجوبه عالم خلقت بوده که می‌تواند به مقام وصول برسد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهارکرد: مشکل اصلی دنیای امروز بدست آوردن علوم بر اساس سرگردانی است که در این صورت نفع و ضرر را تشخیص نمی‌دهد و در روایات آمده که حقیقت علم پنج کلمه شامل مبدا، معاد، تکلیف، هدف و خطر است و اولین مسئله این است که خود، راه، هدف، تکلیف و آفت آن را بشناسد.

وی بیان کرد: کسی که با علم و ایمان به کتاب آفرینش و آیات الهی نگاه می‌کند، خدا را می‌بیند و دعوت انبیا به علم به معنای صحیحش است. 

آیت الله عبادی با بیان اینکه تفکر قانونی و فرعونی آفت دین است، گفت: قبل از دو قطبی شدن زمین، هیچ پایگاهی برای حق و حقیقت و اسلام و علم به معنای صحیحش و کمال وجود نداشت و اگر امام دین خدا را برپا نمی‌کرد هیچ چیز از دین اسلام نیز باقی نمی‌ماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: خداوند انقلاب را به عنوان پایگاه حفظ دین قرار داد و امروز می‌بینیم که حوزه‌های علمیه با همه مشکلاتی که دارند در جهان مقابل کفر جهانی و استکبار ایستاده و این خروش دانشگاه‌های جهانی از آثار امام امت است.

وی خاطرنشان کرد: خداوند این انقلاب را از شر آن همه آفت و نفوذهای داخلی نجات داد و در مسیر ۴۵ ساله همراه انقلاب بود و امروز می‌بینیم که موقعیت دعوت به مکتب انبیا بر نوع بشر تاثیر گذاشته و تنها جوابگوی بن بست‌های پیش آمده برای بشر، اسلام است و لحظه‌ای برای تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی فرو گذار نشود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوابگوی تمامی بن‌بست‌های پیش آمده اسلام است
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه